Trainingen voor sporters vanaf 15 jaar: small group of duotraining

Sporters (man en vrouw) vanaf 15 jaar zijn welkom om deel te nemen aan onze 60 minuten durende trainingen in kleine groepen van maximaal 8 personen of als duo-training (met twee sporters).

 

Ongeacht welke vorm je kiest, elke les is op gestructureerde wijze opgebouwd. In deze structuur zit werken aan techniek, conditie en kracht verwerkt. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding om je eigen doelen te bereiken. Bovendien zijn er in de meeste groepen ervaren sporters die je kunnen helpen om naar een hoger niveau te trainen.

 

Afhankelijk van de wensen en samenstellingen van de groep sport je op basis van: circuittraining, kickbokstraining, krachttraining, balanstraining, mobiliteitstraining en/of weerbaarheidstraining.

Vechtsport wint aan populariteit!

Steeds meer volwassenen vinden hun weg naar de mat, en wel hierom:

  •  Complete lichaamstraining: vechtsporten geven een high-intensity workout die bijna alle spieren in het lichaam aanspreekt. Het biedt een uitstekende manier om kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren.
  • Zelfverdediging: vechtsport leert technieken die nuttig kunnen zijn voor zelfverdediging. Dit aspect kan aantrekkelijk zijn voor veel mensen die hun veiligheid willen verbeteren.
  • Stressvermindering: vechtsport kan helpen om stress en spanning te verminderen. De fysieke inspanning en focus op techniek kunnen helpen de geest te zuiveren.

Alleen voor mannen?

Vechtsport is niet langer een sport exclusief voor mannen. Steeds meer meisjes en vrouwen kiezen ervoor om deze sport te beoefenen. Het geeft hen zelfvertrouwen in potentieel onveilige situaties. Daarnaast is het ook gewoon een fantastische manier om aan lichaamsbeweging te doen.


Een persoonlijke kennismaking met nieuwe sporters

 

Om een goede start te maken met je sportavontuur, maak ik graag tijd voor een persoonlijke kennismaking. Dit helpt me om je te adviseren over de beste opties en de kosten die daarmee gepaard gaan.

 


Small group

Verhoog je fitheid en weerbaarheid met wekelijks terugkerende small group trainingen. In een relaxte omgeving train je samen met anderen.

Duo training

Verbeter je persoonlijke en sportieve doelen met onze duo-trainingen. Tijdens deze sessies wordt er extra aandacht besteed aan jouw individuele behoeften, waardoor je sneller resultaten behaalt.Tip voor persoonlijke groei: Personal training en coaching

 

Ervaar je persoonlijke problemen, zoals stress of trauma? Overweeg dan eens Personal training en coaching. Door middel van persoonlijk contact kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste optie is.