Personal Training en coaching

Mijn focus ligt op jouw persoonlijke doelen tijdens de personal training en coaching. Dit kan gericht zijn op sportieve ambities, maar ik coach ook op persoonlijke ontwikkeling. De mate is afhankelijk van wat de sporter prettig vindt. Hoe je met druk en weerstand omgaat, kan veel zeggen over hoe je omgaat met stress in het dagelijks leven. Ik bied je de mogelijkheid om rustig te experimenteren met hoe je reageert en hoe je deze reactie kunt aanpassen.

Verbeter jouw fysieke prestaties

Als je herstellende bent van een blessure of je wilt een sportieve prestatie neerzetten, is persoonlijke aandacht van onschatbare waarde. Door middel van personal training en coaching, werk ik samen met jou om jouw fysieke doelen te bereiken. Tegelijkertijd help ik je om de juiste mindset te ontwikkelen die nodig is om deze doelen te bereiken.

In 2018 hielp ik, bijvoorbeeld, de Limburgse Dominique Hazeleger voorbereiden voor haar deelname aan Expeditie Robinson.

 

Zo'n expeditie vraagt zowel mentaal als fysiek veel van een mens. Ik voel me vereerd dat ze me in staat stelde haar te ondersteunen om zo fit en weerbaar mogelijk aan het programma te beginnen. Ze heeft het enorm goed gedaan!

In 2023 ondersteunde ik een aanstormend vrouwelijk F1 talent uit de Emiraten. Ze was in Nederland als onderdeel van haar training aan de F1 Academy.

 

Met veel plezier heb ik haar fysiek en mentaal ondersteund. Vechtsportprincipes passen ook goed in andere takken van sport. 

Een veilige ruimte om aan jezelf te werken

Personal training en coaching biedt een veilige ruimte voor mensen om hun persoonlijke thema's te bespreken. Door stress te kanaliseren naar fysieke activiteit, bieden deze sessies een geweldige uitlaatklep. Sporters werken aan zowel hun fysieke als mentale kracht, wat hen in staat stelt om gebeurtenissen te verwerken en hun leven vorm te geven zoals ze willen.

Het spiegelen van fysieke handelingen om de gedachten en emoties van een sporter te begrijpen

 

Fysieke reacties en handelingen kunnen aangeven hoe een persoon iets vanuit hun eigen wereld en gedachten ervaart. Door middel van één-op-één coaching, kan ik sporters bewust maken van deze signalen en handvatten bieden om deze gevoelens te herkennen.

 

Vervolgens geef ik aanwijzingen over hoe de sporter wil gaan handelen, wanneer hij of zij zich van deze gevoelens bewust wordt.