Commentaren: 8
 • #8

  Danny van Strien (zaterdag, 26 november 2022 16:08)

  Danny van Strien Ex Sport Leraar Licentie Spijkenisse Zuid Holland

  Danny van Strien Ex Aikibudo Licentie Spijkenisse Zuid Holland

  Danny van Strien Ex Judo Hoogvliet Zuid Holland

 • #7

  Miriam (dinsdag, 21 mei 2019 22:19)

  Eerste kennismaking met kickboksen en wat er allemaal met je gebeurd!!!! Heftig maar ook mooi!!! Dankje Dave voor de fijne begeleiding.

 • #6

  David en Mario (zaterdag, 27 april 2019 16:17)

  Superclinic gehad! We waren met ons tweeën, Dave als coach: 90 minuten gaan, met aandacht voor techniek, uithoudingsvermogen en met veel massa. Dank Dave.

 • #5

  Ger Versteegen (zaterdag, 10 juni 2017 13:49)

  Ha davy,

  De website ziet er goed uit.
  Voldoende info en leuke foto's.
  De nieuwe locatie is top !
  Veel plezier ermee.
  Groetjes ger.

 • #4

  Debby Nagelkere (zaterdag, 14 mei 2016 11:43)

  Na jaren actief fitnessen bij de sportschool, ben ik begonnen bij Davy voor persoonlijke trainingen. Na 2 lessen al zoveel meer geleerd over het goed uitvoeren van oefeningen zodat lichamelijke klachten afnamen en nu zelfs geheel weg zijn. Zo belangrijk dat oefeningen goed uitgevoerd worden. Hier let Davy erg goed op en blijft hij actief in begeleiden. Super Davy. Verder speelt hij goed in op de wensen van mij en voel me vrij om aan te geven wat ik prettig vind.
  Thanks Davy

 • #3

  Hakkie (donderdag, 18 september 2014 18:09)

  Afgelopen zaterdag een twee uur durende kickboksclinic mogen meemaken. In een groep met 13 sportieve meiden. In goede sfeer genoten van een pittige warming up waarna we via wat weerbaarheidstraining bij t kickboksen belandden. Met goed materiaal en duidelijke aanwijzingen mogen proeven aan het kicken en boksen. Super leuke ervaring.
  Zeker aan te raden voor bv een sportteam die wat aan teambuilding wil doen of gewoon voor een vrijgezelledag of met kollega's. Dave vraagt van te voren duidelijk wat je wil en is ook geinterresseerd in de samenstelling van de groep zodat t ook aansluit bij wat je voor ogen hebt. Ik zou zeggen laat je verrassen en je hebt een leuke tijd! De locatie in het bos was ook erg verfrissend!
  Groet van een tevreden groep meiden!

 • #2

  Debby Nagelkerke (dinsdag, 01 juli 2014 21:35)

  Hey Davy

  Was een goede en active workshop in Ysselsteyn.
  Er zat alles in wat we besproken hadden en de reacties van onze vrienden waren positief. Afwisselend, vermoeiend leuk en leerzaam!

  Dus bedankt namens vrienden SMB.

 • #1

  Ger Versteegen (zondag, 29 juni 2014 17:16)

  Hey Davy,
  De site ziet er goed uit hoor.
  Profesioneel en duidelijk !
  Goed bezig.

  Groetjes Ger